Personal Training


Wat is personal training?

 

Personal training is een intensieve vorm van zowel fysieke als mentale begeleiding waarbij op een realistische manier korte en lange termijndoelstellingen worden nagestreefd. Bij personal training wordt er een persoonlijk en medisch verantwoord oefenprogramma uitgewerkt. Tijdens elke sessie wordt de trainingsprogressie opgevolgd. Door de persoonlijke begeleiding wordt ervoor gezorgd dat de oefeningen correct uitgevoerd worden, terwijl u op elk moment gemotiveerd wordt om tot het uiterste te gaan binnen uw mogelijkheden.

 

Dankzij personal training kan u sneller uw doel bereiken en krijgt u extra motivatie om te blijven sporten. Er kan snel ingegrepen worden bij problemen, waardoor u niet geblesseerd raakt en geen kostbare tijd verliest.

 

Losstaande van de oefensessies kan u hier steeds terecht met al uw vragen over voeding, trainingsopbouw, fysieke of mentale klachten.

 

Kortom, als u voor personal training kiest,  kan u op een leuke, gevarieerde en medisch verantwoorde manier sneller, efficiënter en correcter uw doelstellingen bereiken.

 

 

Waarom personal training?

 

Wil u graag iets doen aan uw overgewicht, een slechte conditie, het opbouwen van spiermassa of uw levensstijl aanpassen, maar weet u niet goed hoe eraan te beginnen? Krijgt u vaak te kampen met blessures door op korte tijd veel te sporten? Krijgt u te weinig begeleiding in uw fitness- of sportclub? Heeft u door uw drukke werkritme of gezinsleven een gebrek aan tijd of motivatie? Dan kan personal training iets voor u zijn…

 

 

 

Welke vorm van personal training?

 

- 1 op 1

- groepstraining

- oefenschema op maat

 

1 op 1

De best gekende vorm van personal training is de klassieke 1 op 1 training. Hierbij begeleid ik u persoonlijk gedurende de hele trainingssessie. Door de persoonlijke aanpak kan ik u bij elke oefening feedback geven, zodat de oefeningen op een correcte wijze wordt uitgevoerd. Ook de intensiteit van de trainingen kan hier perfect aan uw niveau aangepast worden.

 

Groepstraining

Er is ook een mogelijkheid om samen trainen in een beperkte groep (2 tot 4 personen). Traint u niet graag alleen of heeft u meer motivatie om samen te trainen met vrienden, familieleden, teamleden van dezelfde sportclubs,… dan zijn de groepslessen misschien meer iets voor u. U kan de volle aandacht van een 1 on 1 sessie niet hebben, maar toch worden alle deelnemers van de groep zo goed mogelijk gecoacht en gemotiveerd. De groepstraining leent zich er goed toe om in circuitvorm te werken, waarbij de deelnemers in koppels samenwerken of per post doorschuiven.

 

Oefenschema op maat

U heeft geen gebrek aan motivatie en trainingservaring en wil individueel aan de slag, maar u wil een doelstelling nastreven waarvan u niet echt weet hoe u dit concreet moet aanpakken. Of wilt u na uw blessurebehandeling nog verder blijven trainen, dan kan een op maat gemaakt oefenschema zeker handig zijn.

 

Prijzen

Personal training 60min
€56

Personal training 30 min
€28

Training zonder begeleiding
€10 

 

Betaling

Betaling gebeurt aan het einde van elke behandeling.

• betalingsmogelijkheden: cash, Bancontact, Bancontact-App, Payconiq.

 

Tarieven personal training zijn zonder tussenkomst van het ziekenfonds.